Online felhasználók:
Oldalainkat 34 vendég böngészi


Fizetés és szállítás

Az alábbiakban ismertetjük az értékesítési rendszerünkkel kapcsolatos információkat.

A webáruházunkban történő megrendeléseiket az web-oldal bal oldalán lévő menüsor segítségével tudja összeválogatni.

A termékek a Kosárba kerülnek, itt ellenőrizheti, mely termékből mennyit válogatott össze, és az adott termékek összege mennyibe kerül összesen. A Kosár tartalmából tetszés szerint kivehet és hozzárakhat termékeket, az Ön igényeinek megfelelően.

A kiválasztott termékeket a Kosár tartalmának megrendelésével teheti, mégpedig úgy, hogy az adott oldalon a Kassza gombot válassza.

A legördülő űrlap kitöltésével megadhatja a megrendeléshez szükséges adatokat. Kérjük Önt, pontosan töltse ki az adatlapot, hogy megrendelése megfelelően célba érjen. Szíves együttműködését előre is köszönjük.

 

SZÁLLÍTÁS

Az AGORA Lakástextil Webáruházban megrendelt termékek átvétele két módon történhet:

  • postai utánvéttel
  • a webáruház telephelyén történő személyes átvétellel.

Postai utánvéttel

A kiszállítását, a megrendelést követő, de legkésőbb 10 munka napon belül teljesítjük. A kiszállítás várható időpontjáról megrendelőinket értesítjük. Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy egyes termékek esetén előforduló készlethiány vagy gyárátsi specifikáció miatt megrendelés teljesítése késhet, erről megrendelőinket telefonon értesítjük.

A termékek kiszállítását a Magyar Posta Zrt. és a GLS csomagküldő végzi. A fizetés postai utánvéttel történik.

 

Webáruházunk rendelésenként bruttó 2500 Ft-ot számol fel szállítási költségre, illetve 30.000.-Ft feletti megrendelés esetén INGYEN szállítunk.

Kivételt képeznek a 190cm-nél hosszabb terjedelmű csomagok (azon termékek esetén, mely termékek sérülés nélkül nem összehajthatóak, karnis, matrac), melyeket bruttó 9000.-Ft csomagküldési díjat számítunk fel, illetve 60.000.-Ft feletti megrendelés esetén INGYEN szállítunk.
Ezeket a rendelés beérkezése után automatikusan ráterheljük a megrendelés díjára. A Megrendelő a túlméretes csomag pótdíjáról minden esetben értesítést kap, melyben webáruházunk felhívja figyelmét a csomag méretére és annak csomagküldési díjtételének emelkedésére. A Webáruház minden esetben megerősítést kér Megrendelőtől a csomag szállítási költségének a jóváhagyásáról. Webáruházunk a jóváhagyás után szállítja megrendelő részére a csomagot.

Kérjük, átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Amennyiben sérülést észlel a csomagoláson, kérjük, mérlegelje a sérülés mértékét, amennyiben az erősen sérült, azt ne vegye át a kézbesítőtől, valószínűleg a termék is sérülhetett szállítás közben.

A webáruház telephelyén történő személyes átvétellel

Kedves vásárlónknak lehetősége van a nálunk rendelt termék személyes átvételére, melyet a 4025 Debrecen, Petőfi tér 7. szám alatti telephelyen tehet meg. Ez esetben nem számítunk fel szállítási, csomagolási költséget. Az átvétel lehetséges időpontjáról megrendelőinkkel telefonon vagy e-mail-ban egyeztetünk.

 

FIZETÉS

A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár, a megrendelt termékekek ellenértékét megrendelőnek ki kell fizetnie legkésőbb az áru átvételekor. Az áruk árának elszámolt fizetési eszköze magyar forint, a fizetés kizárolag ebben a pénznemben történik, más fizetőeszközt nem áll módunkban elfogadni.

A webáruházban megrendelt áruk kifizetése az alábbi módon történhet:

  • postai utánvéttel, a csomag átvételekor.

  • előre történő utalással, ilyenkor a megrendelés összegét Önnek cégünk bankszámlájára (11738008-20857653) kell utalnia. Ez esetben a szállítási költségből 
    -500Ft árengedményt adunk. Az utalással kapcsolatos információkról a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk vagy egyéb elérhetőségeinken adunk felvilágosítást.

  • Kifizetheti a rendelés díját készpénzben is, bármelyik OTP bankfiókban, cégünk bankszámlájára történő befizetéssel. Ez esetben is a szállítási költségből -500Ft árengedményt adunk. A készpénz befizetéssel kapcsolatos információkról a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk vagy egyéb elérhetőségeinken adunk felvilágosítást.

  • személyes átvétel esetén, készpénzes vagy kártyás fizetéssel is fizethet telephelyünkön.

Ha a fentieken kívül bármi kérdése felmerül, a Kapcsolat menüpont alatti üzenetküldő panel segítségével, vagy levélben az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen jelezheti azt, kérdésére 24 órán belül válaszolunk. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Garancia Szavatosság

Az AGORA Lakástextil Webáruházban értékesített termék a Vevőnek történő átadás előtt minőségi és méretvételi ellenőrzésen esik át, amely garantálja a termékek kiváló minőségét. Amennyiben a kézhezvételt követően megrendelőink a csomag kibontása és tartalmának megvizsgálása után Ön még sincs megelégedve a termékkel,a rendelt termék átvételének napját követő 14 napon belül elállhat a vásárlási szerződéstől. Az Ügyfél a szerződéstől az árú átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat.

. A visszaküldés, visszaszállítás a Szolgáltató telephelyére kell történjen (AGORA-Tex Kft. 4025 Debrecen, Petőfi tér 7.). A terméket csomagban visszaküldheti vagy személyesen is visszahozhatja az üzlet nyitvatartási idejében. A termék árát az AGORA-TEX Kft visszafizeti az elállási joggal élő vásárló részére, miután a termék visszakerült a cég telephelyére. Kérem a visszaküldéskor jelölje meg, hogy hogyan kívánja az ellenértéket visszakapni: postai úton, személyesen átveszi az ellenértéket az üzletben vagy az Ön által megadott bankszámla számra visszautaljuk a visszaküldött termék árát.

 
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.
Amennyiben
kérdése merülne
fel termékeinkkel
vagy
szolgáltatásainkkal
kapcsolatban
tegye fel kérdéseit ügyfélszolgálatunknak.
Ár: 3 380 Ft 2 880 Ft

Ár: 5 800 Ft 4 990 Ft

Ár: 4 990 Ft 3 990 Ft

Ár: 1 600 Ft 1 390 Ft